Bosch Rexroth - Bluesky pályázat

Bluesky_palyazat_img

Új termelésmenedzsmenti technológia kifejlesztése a Jövő Gyárának megteremtése céljából

2012-ben a német szövetségi kormány által nemzeti stratégiaként megfogalmazott Ipar 4.0, azaz a negyedik ipari forradalom okozta azt a gyújtópontot, ami hatalmas ugrást jelentett az ipar hálózatba kapcsolásában. 2018-ban a Bosch Rexroth Hajtás- és Vezérléstechnika Kft. és a DSS Consulting Zrt. konzorciumi együttműködési megállapodást kötöttek abból a célból, hogy Magyarországon is létrejöjjön egy olyan mintaprojekt, amelynek középpontjában a Jövő Gyára víziója áll.

Projekt tervezett összköltsége: 362.280.022 Ft
Elnyert támogatás összege: 214.007.961 Ft
Támogató: Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
Projekt azonosító száma: 2018-1.1.2-KFI-2018-00149

Letölthető anyagok:

1. Sajtóközlemény
2. Projektösszefoglaló diasor
3. Tájékoztatási táblák fotói: C táblaD tábla
Városi hulladékszállítási járatok optimalizációja

Városi hulladékszállítási járatok optimalizációja

szechenyi terv
A 262 millió forintos összköltségvetésű fejlesztésből egy komplex szoftver valósult meg, mely optimalizálja a városi hulladékszállítási járatokat.

 

E projekt keretein belül komplex adatbányászati és térinformatikai modell-t épített a DSS Consulting Zrt, amely adott topológiájú és populációjú települést tekintve képes ellátni a következő feladatokat:

  • specifikus peremfeltételek figyelembevételével, adott területi és szemétszállítási adatok és statisztikák alapján történő szemétszállítási járatrendszer többszempontú optimalizálása
  • hulladékszállítás szezonális jellemzőinek feltárása, modellezése és az optimalizálási folyamatba építése
  • a szemétszállítási infrastruktúra teljes szimulációja területi és szemétszállítási adatok alapján.

 

eumo

Adatbányászati módszereket alkalmazó navigációs rendszer

Adatbányászati módszereket alkalmazó navigációs rendszer

szechenyi terv
Cégünk nettó 62 976 000 Ft támogatást nyert az „Adatbányászati módszereket alkalmazó navigációs rendszer kifejlesztése a DSS Consulting Informatikai és Tanácsadó Zrt. által” (GOP-1.3.1-10/B-2010-0033) című projekt keretien belül

 

A projekt célja egy olyan navigációs szoftver kifejlesztése, mely a napi, rutinszerű, jellemzően városi közlekedést hatékonyan támogatja valós idejű optimalizálást végezve a kiegészítő, élő adatok egy sorával, így teszi elkerülhetővé a forgalmi torlódásokat, továbbá a közlekedés hatékonyságát javítja.

 

eumo

Termékek és szolgáltatások felkészítése Horizon 2020 pályázatokban való részvételre és nemzetközi piacra lépésre

Termékek és szolgáltatások felkészítése Horizon 2020 pályázatokban való részvételre és nemzetközi piacra lépésre

infoblokk kedv final RGB ERFACégünk pályázati támogatást nyert "A DSS Consulting Zrt. innovációs portfoliójából kiválasztásra kerülő termékek és szolgáltatások felkészítése Horizon 2020 pályázatokban való részvételre és nemzetközi piacra lépésre" nevű projekt kivitelezésére.

Cégünk 19.350.000 Ft. támogatást nyert „A DSS Consulting Zrt. innovációs portfoliójából kiválasztásra kerülő termékek és szolgáltatások felkészítése Horizon 2020 pályázatokban való részvételre és nemzetközi piacra lépésre” (GOP-3.3.4-15-2015-0019) című projekt keretien belül.

 

A megvalósuló projekt célja a DSS Consulting Zrt. európai piaci belépését és termékeinek fejlesztését lehetővé tevő Horizon 2020-as pályázati lehetőségek felkutatása, valamint a vállalkozás számára releváns H2020 pályázat angol nyelvű előkészítése, valamint a nemzetközi arculat kialakítása céljából vállalt marketing tevékenységek megvalósítása. A támogatás mértéke 75%, a projekt tervezett befejezési dátuma: 2015.10.31.