SaaS alapú szoftverszolgáltató központ a közforgalmú gyógyszertárak számára

szechenyi terv
Cégünk 120,5 millió forint uniós támogatást nyert a „Vállalati SaaS központok létrehozásának és fejlesztésének támogatása” című (GOP-3.4.1-11) pályázati kiíráson az Új Széchényi Terv keretében.

 

A 300 millió forintos összköltségvetést meghaladó fejlesztésből egy Interneten keresztül elérhető központi funkciókat tartalmazó új generációs patikai rendszer fejlesztése valósult meg. A fejlesztés eredményeként elkészült rendszert a patikák a szükséges hardverelemekkel együtt teljes egészben szolgáltatásként vehetik igénybe.

 

A pályázati forrás segítségével a DSS Consulting Kft közforgalmú patikák számára szolgáltatás alapon biztosítja a patikák versenyképességét növelő informatikai szolgáltatásokat.

 

A pályázatban vállalt szolgáltatásokat és a patikák központi felügyeletét a patikahálózatok és beszerzési társulások központi működését támogató PharmaCenter központi patikai rendszerrel valósítottuk meg.

 

A PharmaCenter lehetővé teszi a patikák Interneten keresztül történő központi menedzsmentjét és biztosítja a patikahálózatok számára a központi készletgazdálkodást és a központi beszerzést valamint az internetes értékesítés lehetőségét is.

 

eumo